THE 3 MINUTE GAME

THE 3 MINUTE GAME.
Kijk op de site van Betty Martin, een intimiteits-coach uit Seattle. Kijk bij “free stuff/video’s” en bekijk haar zeer interessante filmpjes over vrijheid in intimiteit. Print de 3-minute-game op A4, vouw het als een mini-boekje, en speel het spel met z’n tweetjes. Over kwaliteit van aanraken, in verschillende rollen, in geven/ontvangen, nemen/toestaan, vragen om wat je het liefste wil, voor jezelf en bij de ander, grenzen mogen stellen, zélf bepalen hoe je aangeraakt wil worden. Probeer alle vier de rollen uit. Voel het verschil. Mag ik met je spelen? Mag ik fantaseren over wat ik met je wil? Overeenstemming vinden en samen genieten.
Knowing what you want and how to communicate that.

How would you like me to touch you for 3 minutes?
How would you like to touch me for 3 minutes?

Veel plezier!

www.bettymartin.org

evelien

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *